Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»: Διαβάστε το Σάββατο τα 4σέλιδα «Κομματική Ζωή και Δράση» και «Διεθνή και Οικονομία»

  • Στο 4σέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση»:
- Να απαντήσει ο εργαζόμενος λαός: Ρεπορτάζ από τις περιοδείες που πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς και μόρφωσης, σε εργατικές - λαϊκές συνοικίες της Αθήνας, απευθύνοντας κάλεσμα για οργάνωση της πάλης με ισχυρό ΚΚΕ.
- 76 χρόνια από τη δολοφονία του Χρ. Μαλτέζου: Το παράδειγμα του αλύγιστου Γραμματέα της ΟΚΝΕ συνεχίζει να εμπνέει. Ρεπορτάζ από την εκδήλωση των ΤΟ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.
- 70 χρόνια από το Δεκέμβρη του 1944: Ρεπορτάζ από τις εκδηλώσεις για την επανέκδοση του βιβλίου της 6ης Αχτίδας του ΚΚΕ το 1945, «Οι Ανατολικές Συνοικίες το Δεκέμβρη του 1944».
- Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ: Καλαίσθητες εκδόσεις από Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στο πλαίσιο της Εξόρμησης.
  • Στο 4σέλιδο «Διεθνή και Οικονομία»:
- «Ευρωπαϊκό Εξάμηνο»: Τα αντιλαϊκά μνημόνια διαρκείας της ΕΕ. Οι ενδοαστικές αντιθέσεις γύρω από τους κρατικούς προϋπολογισμούς του 2015 και η σύμπνοια στη συνέχιση της αντεργατικής πολιτικής.
- «Ελληνο-τουρκική συνεργασία»: Οι αντιφατικές σχέσεις συνεργασίας και ανταγωνισμού των μονοπωλίων των δύο χωρών, στο φόντο της επικίνδυνης για τους λαούς όξυνσης των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων.
- «G20 - η πρόσφατη σύνοδος»: Η «ανησυχία» των ηγεσιών των 20 πιο αναπτυγμένων καπιταλιστικών χωρών, έκφραση των δυσκολιών διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης και η προετοιμασία για το νέο γύρο επίθεσης στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων.
- «Βαλκάνια»: Στη δίνη του ενδοιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού. Χαρακτηριστική η περίπτωση του τομέα Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.