Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινα καλεί το κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αγρότη, επαγγελματία, όλο τον λαό να δώσει αποφασιστικό «παρών» στην κρίσιμη 48ωρη απεργία της 28 και 29 Ιούνη.

Είναι η πιο μεγάλη ώρα. Είναι η πρώτη στην ιστορία  48ωρη γενική πανεργατική και πανυπαλληλική απεργία που αναγκάστηκαν κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων να κηρύξουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Είναι πολύ σημαντικό ο λαός να δείξει ότι στέκεται ενωμένος, διατεθειμένος ακόμα και να χάσει μεροκάματο – και όχι απλά ένα απόγευμα – για να οργανώσει τη μάχη του, να δείξει την οργή του, να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη να νεκρώσουν οι τόποι δουλειάς.Να βγούμε στο δρόμο

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας στις 11 το πρωί και την Τρίτη  (και 7:30 μμ) και την Τετάρτη

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.