Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

4ο μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη ΦλώριναΣτα πλαίσια του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, πραγματοποιείται – την Παρασκευή 24/6/2011, στις 8:00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας – το 4ο μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με κεντρικό σύνθημα «Επιλέγουμε το δρόμο της ανατροπής για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει». 

Οι εκδηλώσεις των μαθητικών Φεστιβάλ της ΚΝΕ αποτελούν ευκαιρία, όχι μόνο για να έρθουν νέοι και νέες, αλλά και να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους σ’ αυτό. 
Η ΚΝΕ προβάλλει την ανυπότακτη στάση ζωής, ενάντια σ’ όλα τα ναρκωτικά, κόντρα στο συμβιβασμό, την υποταγή και τις ατομικές λύσεις, που προβάλλει καθημερινά το σύστημα. Ενάντια στην ιδεολογική παρέμβαση της άρχουσας τάξης και των κομμάτων της, που προσπαθούν να κάνουν το μυαλό των μαθητών «χυλό», κόντρα στα αδιέξοδα του καπιταλιστικού συστήματος που συναντά καθημερινά στη ζωή του ο μαθητής μέσα και έξω απ’ το σχολείο. 
Τα μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ αποτελούν μια διαφορετική πολιτιστική πρόταση για τη νεολαία. Σημαντική είναι και η συμβολή των ερασιτεχνικών μαθητικών σχημάτων, μιας και τα μαθητικά φεστιβάλ αποτελούν χώρο έκφρασης για νέους καλλιτέχνες. Το μαθητικό Φεστιβάλ, όπως και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις στα πλαίσια του κεντρικού φεστιβάλ, στήνονται με την ανιδιοτελή και ακούραστη προσφορά των μελών και φίλων της ΚΝΕ, μακριά από χορηγούς και σπόνσορες. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ στη Φλώρινα περιλαμβάνει:
*Συναυλία από τα μαθητικά συγκροτήματα Summer Hill και Belly Button Lords. 
*Τουρνουά σκάκι. – Διαγωνισμό γκράφιτι. – Προβολή DVD. – Έκθεση βιβλίου και ταβέρνα. 
*Ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.