Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ



Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Κλιμάκωση του αγώνα. – Νέα συλλαλητήρια το Σάββατο 18 Ιούνη.
48ωρη πανελλαδική απεργία τη μέρα που συζητιούνται στη Βουλή
τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.


     Το ΠΑΜΕ καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα και της σύγκρουσης με το κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Η Εκτελεστική Γραμματεία αποφάσισε νέα συλλαλητήρια, το Σάββατο 18 Ιούνη, σε όλες τις πόλεις. – Στη Φλώρινα, στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία.
     Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στις πρόσφατες συνεδριάσεις των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, απαίτησαν τη σαφή καταδίκη των νέων βάρβαρων μέτρων του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος» και την κλιμάκωση της πάλης με στόχο την πλουτοκρατία, την ΕΕ και τα κόμματά της. Πρότειναν 48ωρη γενική απεργία κατά τη συζήτηση των νέων μέτρων στην ολομέλεια της Βουλής (28 – 29 Ιούνη 2011).
     Σ’ αυτήν την πρόταση επιμένουμε! Δεν υπάρχει περιθώριο για καθυστέρηση. Οι εργάτες και οι εργάτριες, οι άνεργοι και η νεολαία, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αμείλικτο πόλεμο, που τους έχει κηρύξει το κεφάλαιο. Σε αυτόν τον πόλεμο πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά, αποφασιστικά. Να κάνουμε νόμο το δίκιο μας.
     Οι εργαζόμενοι από τα κάτω, – μέσα από γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις, με το πύκνωμα της δράσης των επιτροπών αγώνα και των σωματειακών επιτροπών, – να σπρώξουν την κατάσταση προς τα εμπρός, να πιστέψουν στη δύναμή τους, να μπούνε μαζικά στη μάχη. Να ανοίξει η συζήτηση μέσα στους τόπους δουλιάς, στις λαϊκές γειτονιές και στα χωριά, στη νεολαία. Η βδομάδα 20 – 28 Ιούνη 2011 να είναι βδομάδα πολύμορφης δράσης στους τόπους δουλιάς.  Να μη μείνει εργάτης έξω από αυτό το κάλεσμα μάχης.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.
Στη Φλώρινα, το Σάββατο 18/6/2011, στις 11:00΄ π.μ.,
στην κεντρική πλατεία.

Όλοι στην απεργία στις 28 – 29 Ιούνη 2011.  



15 – 6 – 2011


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.