Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15-6-2011 η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας

Στους δεκάδες συγκεντρωμένους απήυθυναν χαιρετισμό η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Βίκυ Παπαναστασίου, η εκπρόσωπος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών Εύη  Τσαχειρίδου και η πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Φλώρινας Γιώτα Τορλαχίδου.

Οι ομιλήτριες τόνισαν την ανάγκη ο αγώνας να συνεχιστεί και να αποκτήσει περιεχόμενο, να μη περάσει ο αποπροσανατολισμός που επιχειρείται. Ήδη το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί - και στη Φλώρινα - νέα συγκέντρωση το προσεχές Σάββατο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.