Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ στις Πρέσπες


Εκδήλωση - εκδρομή στις Πρέσπες, στους τόπους που αποτέλεσαν τα κάστρα του αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, διοργανώνει στις 17 και 18 Ιούνη η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.
Την Παρασκευή 17/6 θα γίνει ξενάγηση σε ιστορικά μέρη και το βράδυ λαϊκό γλέντι.
Το Σάββατο 18/6 συγκέντρωση στο μνημείο που έστησε η ΚΝΕ για τον ΔΣΕ στο χωριό Πύλη, όπου θα μιλήσει στέλεχος της Οργάνωσης. Στη συνέχεια, επίσκεψη στη σπηλιά του Ν. Ζαχαριάδη στην Πύλη και στο νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Βροντερό. Την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Άνθρωπος αυτός ο γίγας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.