Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ - 1η- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη απο τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στη Φλώρινα, ενόψει της ψήφισης του λεγόμενου "Μεσοπρόθεσμου"

Δεκάδες συγκεντρωθέντες διαδήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να σταματήσουν οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης, της τρόικας, του μεγάλου κεφαλαίου.

Ομιλίες και χαιρετισμούς απήυθυναν εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας, του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, της Παναγροτικής Συσπείρωσης.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ "ΡΑΝΤΕΒΟΎ"

Στελέχη του θα παραμείνουν καθόλο το 48ωρο στο χώρο της πλατείας προσκαλώντας τους πολίτες στις κινητοποιήσεις και ενημερώνοντας για τις αλλαγές που που έρχονται στη ζωή μας

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

- Σήμερα Τρίτη, 28-6-2011 και ώρα 7:30 μμ 

  Άυριο Τετάρτη 29-6-2011 και ώρα 11:00 πμ στη νέα κεντρική απεργιακή συγκέντρωση. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΩΡΑ. Να απεργήσουν και όσοι για οποιοδήποτε λόγο δεν το έκαναν σήμερα. Να ενημερώσει και καλέσει ο καθένας τον συνάδελφό του, τον φίλο, τον γνωστό του

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.