Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

48ΩΡΗ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας καταγγέλλει τα νέα άδικα και ανάλγητα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής που περιλαμβάνονται στο λεγόμενο «Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα» και τον εφαρμοστικό αυτού νόμο, που φέρονται προς ψήφιση στη Βουλή.

Η πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους και ολόκληρη την κοινωνία. Για άλλη μια φορά καταδικάζονται σε πτώχευση οι μικρομεσαίοι και γενικά οι μη προνομιούχοι, τη στιγμή που οι αρχιτέκτονες της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας είναι στο απυρόβλητο, έχοντας το θράσος να εμφανίζονται ενίοτε ως σωτήρες!

Συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού, το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας με ομόφωνη απόφαση κηρύσσει αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους την Τρίτη και την Τετάρτη 28 & 29 Ιουνίου 2011 και καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις αντίδρασης.Φλώρινα, 24-6-2011Ο Πρόεδρος                         Ο ΓραμματέαςΔημήτριος Στεφανίδης     Αλέξανδρος Σιάμκουρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.