Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

OΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ – ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους εργαζόμενους, όλο τον λαό σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του Π.ΑΜΕ το Σάββατο και ώρα 11 πμ στην Κεντρική Πλατεία Φλώρινας.

Μόνο ο λαός με τον συνειδητό, οργανωμένο, στοχευμένο του αγώνα μπορεί να βάλει φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ για ακόμα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που θα εγκαθιδρύσουν έναν εργασιακό μεσαίωνα. Αρνούμαστε την νέα φοροεπιδρομ. Απαιτούμε μέτρα στήριξης των λαϊκών οικογενειών.

Γνωρίζουμε ότι και τα μέτρα υποβάθμισης της Φλώρινας δεν είναι παρά η εξειδίκευση της ίδιας αυτής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αν δεν θίξει τον ίδιο τον πυρήνα αυτών των επιλογών.

Διεκδικούμε:

-Να μη κλείσει καμία Σχολή, κανένα σχολείο. Αγώνας για ενιαία δημόσια δωρεάν παιδεία. Αναβάθμιση σπουδών και στήριξη των φοιτητών.
- Να λειτουργήσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ η σιδηροδρομική γραμμή χωρίς να μεταφερθεί ούτε ένα Ευρώ στις πλάτες των πολιτών
- Να μη καταργηθεί ούτε συγχωνευθεί το Νοσοκομείο ή κλινικές του. Να καταργηθεί το χαράτσι των εξωτερικών ιατρείων. Άμεση στελέχωση και στήριξη του νοσοκομείου.  

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Δεν περισσεύει κανείς, δεν περισσεύει ώρα


Λαϊκή Συσπείρωση  Δήμου Φλώρινας, 26-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.