Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Απο τις 8 το πρωί της Τετάρτης, 11-5-2011, μέλη του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων πραγματοποιούν δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας στη Φλώρινα, απευθυνόμενοι στην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και διαμαρτυρόμενοι για τα νέα βάρβαρα μέτρα κατά των εργαζομένων και την ανοχή της εργοδοτικής αυθαιρεσίας

Απαιτούν

- Άμεση στελέχωση των Επιθεωρήσεων Εργασίας που υπολειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό που εκ των πραγμάτων αδυνατεί να ανταποκριθεί σε όλα τα καθήκοντά του.
- Γενικευμένους ελέγχους για περιπτώσεις εργοδοτικήςς αυθαιρεσίας.
- ΟΧΙ στις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία.
- Να μη γίνεται δεκτή ΚΑΜΙΑ δήλωση παραίτησης εργαζομένου χωρίς το έγγραφο να φέρει θεώρηση υπογραφής και βεβαιωση χρονολογίας!!
- Να μην εγκριθεί ΚΑΜΙΑ επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση που θα καταργεί την αντίστοιχη κλαδική.

ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.