Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

Χαιρετισμό απήυθυνε η Βίκυ Παπαναστασίου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας/ΟΓΕ και η Μάνια Σουμελίδου εκπρόσωπος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών. Την κεντρική ομιλία εκφώνησε η Γιώτα Τορλαχίδου εκ μέρους του ΠΑΜΕ

Κυριάρχησαν τα συνθήματα

"Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη", "Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ, δεν είναι ΓΣΕΕ που σκύβει το κεφάλι και σε όλα λέει ναι", "Θέλουμε δουλειά και όχι απολύσεις", "Όχι άλλα βάρη στων εργατών τις πλάτες, την κρίση να πληρώσουν οι κεφαλαιοκράτες"

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.