Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Χωρίς καμία απολύτως διάθεση εκμετάλλευσης ενός  θέματος που αφορά σε μια ευαίσθητη κατηγορία συμπολιτών μας, θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση τέτοια που να τους απαλλάσσει απο κάθε επιπλέον ταλαιπωρία.Η πόλη μας συνολικά δεν μπορεί να καυχάται για το επίπεδο ποιότητας ζωής που εξασφαλίζει στους συμπολίτες μας ΑμΕΑ.

'Αλλωστε, όπως τονίσαμε, ένας απο τους λόγος που καταψηφίσαμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου ήταν και η ουσιαστική απουσία έργων που εξασφαλίζουν την προσβασιμότητηα στους δημόσιους χώρους, την κίνηση και την δυνατότητα χρήσης εγκαταστάσεων για ΑμΕΑ. Τετοια έργα πρέπει άμεσα να ενταχθούν στις προτεραιότητες του Δήμου  σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΑμΕΑ.

Αυτή η υπόθεση ας αποτελέσει αφορμή και έναυσμα για να αντιμετωπιστούν, με την καλόπιστη συνεργασία όλων, ουσιαστικά και βαθύτερα τα ζητήματα που αφορούν σε ΑμΕΑ συμπολίτες μας .

Να υπερβούμε την λογική του Δήμου-επιχείρησης  που προωθούν κυβέρνηση, τρόικα -ΝΔ- ΛΑΟΣ και υλοποιούν τα τοπικά όργανα διοίκησης . Να γίνονται έργα με βάση τις λαικές ανάγκες και προτεραιότητες και όχι την κερδοφορίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.