Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

KKE : Λαϊκός ξεσηκωμός τώρα! για να μην περάσουν τα νέα. μέτρα. Συγκέντρωση το Σάββατο 11 πμ στην Κεντρική πλατεία Φλώρινας

Λαϊκός ξεσηκωμός τώρα! για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα

Νομαρχιακή Επιτροπή Φλώρινας 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
Εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες. Άνεργοι. Νέοι και νέες. 

Μπορούμε να αποκρούσουμε τη νέα επιδρομή που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση. Κανείς δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι στα τρομοκρατικά διλήμματα κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας. Πατριωτισμός δεν είναι τα κέρδη του κεφαλαίου. Πατριωτισμός είναι το δίκιο του λαού! Τώρα είναι ώρα ευθύνης, ώρα συμμετοχής στην ταξική - λαϊκή πάλη και συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Για να σωθεί ο λαός και όχι η πλουτοκρατία και ο καπιταλισμός.

Όλοι στη μάχη. Τώρα να οργανώσουμε την πάλη στους τόπους δουλιάς, στους κλάδους, στα χωριά και στις γειτονιές. Να εμποδίσουμε την άγρια περικοπή μισθών, επιδομάτων ανεργίας, συντάξεων. Τη νέα αύξηση των φόρων για τα λαϊκά στρώματα και του ΦΠΑ στα τρόφιμα, στο πετρέλαιο και σε άλλα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης. Το κλείσιμο νοσοκομείων και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Για την προστασία των ανέργων και της λαϊκής οικογένειας. Να απαντήσουμε στην κλιμάκωση της επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, συνολικά στη ζωή του λαού και της νεολαίας.

Καμιά συναίνεση, καμιά ανοχή. Τέλος στις αυταπάτες.

Φρένο στην πτώχευση του λαού δεν μπορεί να βάλει η αγανάκτηση ή τα ξεσπάσματα εκτόνωσης. Αυτό που μπορεί να ορθώσει εμπόδια είναι η ριζοσπαστικοποίηση, η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Η Ριζική αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων μέσα στους τόπους δουλιάς και σ’ όλο το λαό σε βάρος των κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπέρ της πρότασης συμμαχίας και εξουσίας που προτείνει το ΚΚΕ.

Τέρμα οι θυσίες για την κρίση και το χρέος που δημιούργησε η κερδοφορία του κεφαλαίου και τα αδιέξοδα του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει, να δράσει ο λαός οργανωμένα. Να περάσει στην αντεπίθεση για τα σύγχρονα δικαιώματά του. Για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Για την αποδέσμευση από την ΕΕ. Για τη Λαϊκή Εξουσία.

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Το Σάββατο 28/5/2011, στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.