Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


Με συμμετοχή αναντίστοιχη των αναγκών, συγκρινόμενη και με τις αμέσως προηγούμενες κινητοποιήσεις, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Κεντρική πλατεία της Φλώρινας με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για τα νέα μέτρα σε βάρος του λαού που προβλέπει το λεγόμενο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Στα πλαίσια της συγκέντρωσης μοιράστηκε ενημερωτική ανακοίνωση.Απο τα κύρια θέματα της συγκέντρωσης ήταν το ότι τα μέτρα υποβάθμισης της Φλώρινας συνδέεονται άμεσα με την γενική πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕ.


Χρειάζεται από εδώ και πέρα συνεχής ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τα αίτια που τα δημιουργησαν και τις προοπτικές που υπάρχουν για τον λαό.


Υ.Γ  Η 1η φωτογραφία έχει ληφθεί από το blog  neaflorina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.