Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Οταν συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά. Σήμερα ξεπουλάει όχι μόνο τον Πειραιά, αλλά όλα τα λιμάνια της χώρας!
 
 Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που φωτογραφιζόταν να ...διαδηλώνει κατά της μείωσης των μισθών. Σήμερα είναι αυτός που πετσοκόβει το μισθό του εργαζόμενου...
Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που πρωτοστατούσε σε συγκεντρώσεις με το ερώτημα: «Ο ΟΤΕ πωλείται. Γιατί;». Σήμερα όλοι ξέρουν γιατί ο Παπανδρέου «αντιδρούσε» στην πώληση του ΟΤΕ. Ηθελε να τον ξεπουλήσει ολοσχερώς ο ίδιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.