Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠAME ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΜ



Πανεργατικό  Αγωνιστικό  ΜΕτωπο
Γραμματεία  Ν. Φλώρινας

3 ΙΟΥΝΗ
ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Όλοι στον αγώνα με το ΠΑΜΕ για να μην περάσουν τα νέα μέτρα
** Το πρωί στους τόπους δουλιάς με πολύμορφες δραστηριότητες.
** Το απόγευμα συλλαλητήρια σ’ όλη τη χώρα. 
Στη Φλώρινα στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

     Εργαζόμενοι – εργαζόμενες. Αυτοαπασχολούμενοι. Μικρομεσαίοι αγρότες. Νέοι και νέες.
     Όλοι στους δρόμους. Όλοι στον αγώνα για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας.
     Μη δέχεσαι να πληρώσεις την κρίση της πλουτοκρατίας. Τα χρέη και τα ελλείμματα είναι δικά της. Αυτή να τα πληρώσει. Απέρριψε τα διλήμματά τους: «Ή μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ή θα πτωχεύσει η Ελλάδα». Θέλουν να σε φοβίσουν. Ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει! Τα κέρδη της πλουτοκρατίας θέλουν να σώσουν και να στηρίξουν.
     Κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Τρόϊκα, ΕΕ εκβιάζουν κυνικά το λαό με στάση πληρωμών, χρεοκοπία, για να αποδεχτεί τα βάρβαρα μέτρα. Η στάση που κράτησαν και κρατούν τα αστικά ΜΜΕ για τη δράση του ΠΑΜΕ (π.χ. για τα συλλαλητήρια στις 28 Μάη) είναι ενδεικτική για το ποιο κίνημα φοβάται η αστική τάξη και τα παπαγαλάκια της πολιτικής της. Ο λαός, ή θα σκύψει το κεφάλι ή θα περάσει στην αντεπίθεση.         
     Αγώνας τώρα για την προστασία της ζωής της εργατικής - λαϊκής οικογένειας από την ανεργία, τη μείωση των εισοδημάτων και των συντάξεων, τη βαριά φορολογία και την ακρίβεια. Ενάντια στη νέα κατακρεούργηση σε ότι έχει απομείνει στα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και στην παράδοση του δημόσιου πλούτου σε μονοπωλιακούς ομίλους.   
     Το πραγματικό δίλημμα είναι: Ή θα υποταχθούμε στο νέο εργασιακό μεσαίωνα ή θα σηκώσουμε κεφάλι, θα αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή χωρίς εκμεταλλευτές και μονοπώλια!
Υπάρχει λύση, υπάρχει προοπτική!
    Εμπιστεύσου το ΠΑΜΕ. Γύρνα την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Είναι εμπόδιο στη λαϊκή πάλη, στη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών στρωμάτων. Δεν θέλουν να συγκρουστούν ούτε με την κυβέρνηση, ούτε με τους βιομήχανους, τους τραπεζίτες, το μεγάλο κεφάλαιο, τους πραγματικούς υπεύθυνους για όλα τα δεινά που τραβάει ο λαός. Εγκατάλειψέ τους! Μπες μπροστά, πάλεψε! Με λαϊκή συμμαχία, με οργανωμένο λαό, έχουμε τη δύναμη, μπορούμε!
Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 3 Ιούνη, στις 7 το απόγευμα,
στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.
31/5/2011
    
      
     
    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.