Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κοσμοπλημμύρα στο Πάρκο Τρίτση για τρίτη συνεχόμενη μέρα στο 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

«Βούλιαξε» το Πάρκο Τρίτση από την συγκλονιστική συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας στις εκδηλώσεις του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή. Η τρίτη μέρα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ τα είχε όλα: Παλμό, μαχητικότητα και μαζικότητα στην τεράστια πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓτης ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Αστείρευτο κέφι, χορό και διασκέδαση στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των τριών Σκηνών του Φεστιβάλ, οι οποίες ξεχείλισαν από τον κόσμο.  
Το σινιάλο για την επιτυχία της τρίτης μέρας του 41ου Φεστιβάλ δόθηκε από νωρίς, με τη μαζική προσέλευση νεολαίας, αλλά και κόσμου όλων των ηλικιών που συνέρρεαν στο Πάρκο Τρίτση, πλημμυρίζοντας τα Στέκια, το βιβλιοπωλείο, τους διαδρόμους και συρρέοντας μαζικά στην Κεντρική Σκηνή, όπου έγινε η πολιτική συγκέντρωση, σε σημείο που να μην «πέφτει καρφίτσα».
Νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, λαϊκές οικογένειες από κάθε γωνιά της Αττικής σμίγουν σ' αυτό το μοναδικό αντάμωμα και στέλνουν μέσα από αυτή την τεράστια νεανική γιορτή ένα μαζικό μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης.
Όλα τα στέκια, όλες οι Σκηνές είναι στην κυριολεξία γεμάτα από κόσμο που γλέντησε, συζήτησε και ανανέωσε το ραντεβού του για τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά από αύριο. Μέχρι και στους διαδρόμους έγινε το αδιαχώρητο, ενώ όλες οι Σκηνές, Κεντρική, Μαθητική, Λαϊκή ήταν «πατείς με πατώ σε» από κόσμο που ταξίδεψε μουσικά μαζί με καταξιωμένους, αλλά και νέους καλλιτέχνες. 
Η ανταπόκριση τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή ήταν μεγάλη από ανθρώπους κάθε ηλικίας, με τους νέους ανθρώπους να στέλνουν το μήνυμα της αντίστασης. Το κεντρικό σύνθημα«Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές» εκφράζεται σε κάθε γωνιά του Φεστιβάλ, σε κάθε περίπτερο, σε κάθε συζήτηση, σε κάθε εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.