Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

κεντρική πλατεία Φλώρινας. Όλοι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, απόψε 8μμ



Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις, δυναμώνοντας την πάλη ενάντια σε μνημόνια, αντιλαϊκούς νόμους, κεφάλαιο. Στόχος του νέου μνημονίου που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι το ξεζούμισμα του λαού, το παραπέρα πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων, η παραπέρα εκμετάλλευση των εργαζομένων.

«Αρκετά ματώσαμε - αρκετά πληρώσαμε!» διαμηνύει το ΠΑΜΕ και διεκδικεί:

  • Αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
  • Κανείς εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ κατώτερο μισθό.
  • Κάλυψη όλων των απωλειών που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.
  • Κατάργηση των αντεργατικών νόμων, αποκατάσταση των ΣΣΕ.
  • Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.
Τώρα χρειάζεται λαϊκή, αποφασιστική οργάνωση και αντεπίθεση, με ενιαίο μέτωπο, που θα εκφράζεται σε κάθε κλάδο, εργοστάσιο το εργοστάσιο, σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε γειτονιά.
Η οργή, η αγανάκτηση για τα νέα μέτρα πτώχευσης, πρέπει να συνδυαστούν με τη μαζική και ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων και των γυναικών στα σωματεία, στα συνδικάτα, στις μαζικές οργανώσεις.

Συλλαλητήριο την Τετάρτη 15/7/2015, στις 8:00΄μ.μ.,
στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.