Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Φλώρινα: Δυναμική η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενάντια στο 3ο Μνημόνιο (φώτο)

Οι συγκεντρωμένοι καταδίκασαν το νέο μνημόνιο
της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ


Κεντρικός ομιλητής ο Γιώργος Μούλης 
Πολλοί ήτοι οι εργαζόμενοι που, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, έδωσαν δυναμική απάντηση στο 3ο Μνημόνιο που φέρνουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου μετέχοντας στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεια της Φλώρινας.
 Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, νέα ζευγάρια, έκαναν ξεκάθαρο στο ντόπιο & ξένο κεφάλαιο, στην κυβέρνηση και στα κόμματα τους ότι δεν θα δεχθούν νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, ότι βάζουν πλώρη ακόμη ποιο δυναμικά για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης που στο επίκεντρο του θα έχει τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.