Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Φλώρινα: Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΚΚΕ ενάντια στις συμφωνίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ



Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας η συγκέντρωση της Τ.Ε Φλώρινας με συμμετοχή μελών και φίλων του ΚΚΕ



Ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δ. Μακεδονίας του Κόμματος, Γιάννης Βήττας ενώ ακολούθησε συζήτηση

Ο Γιάννης Βήττας τόνισε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όχι μόνο δεν έφερε αμέσως στη Βουλή νόμο κατάργησης των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων, αφού προεκλογικά είχε κάνει σημαία την κατάργησή τους, αλλά αντίθετα προχώρησε σε νέα συμφωνία επέκτασης του υπάρχοντος μνημονίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον λαό. 

Σημείωσε πως η κυβέρνηση ακόμα και με τα κουτσουρεμένα μέτρα της απόλυτης εξαθλίωσης, το δήθεν ανθρωπιστικό νομοσχέδιο που έγινε νόμος, όχι μόνο δεν ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο τις λαϊκές  ανάγκες αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί την πιο ακραία φτώχεια για να δικαιολογήσει τα νέα μέτρα που φέρνει αλλά και για να αποφύγει την λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή. 


Ζήτησε από τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να αποκαλύπτουν τις πραγματικές ενέργειες της συγκυβέρνησης, να εξηγούν την θέση του ΚΚΕ για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από ΕΕ και Ευρωζώνη με τον λαό στο τιμόνι της οικονομίας και της εξουσίας ως την μόνη ρεαλιστική φιλολαϊκή διέξοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.