Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τα μέλη της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Μπελαντής και Κουβελάκης ζητούν από την Κ.Ο του γερμανικού LINKE να καταψηφίσουν την συμφωνία. Παπατζιλίκι

»Falsche Illusionen«: Brief aus Athen an Die Linke

Brief von Dimitris Belantis und Stathis Kouvelaki, Mitglieder des ZK von Syriza in Griechenland, an die Linkspartei-Abgeordneten des Bundestages:
.....

Für uns steht fest, dass die Ratifizierung dieses Vertrages durch europäische Parlamente unter Zustimmung der Parteien der Linken den griechischen Lohnabhängigen und dem griechischem Volk nicht nützlich sein kann. (…) Unserer Meinung nach ermöglicht man der griechischen Linken und im besonderen Syriza die Chance, sein Programm zu verwirklichen, wenn man gegen diesen Vertrag stimmt. Ein »Ja« hingegen öffnet den Weg in eine Welt der falschen Illusionen.
https://www.jungewelt.de/2015/02-28/045.php

"Για εμάς είναι δεδομένο ότι η νομιμοποίηση αυτής της Σύμβασης μέσω των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων με την σύμφωνη γνώμη των αριστερών κομμάτων δεν είναι χρήσιμη για τους μισθωτούς και τον ελληνικό λαό... Κατά την γνώμη μας δίνεται η ευκαιρία στην ελληνική αριστερά και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει το πρόγραμμά της αν ψηφίσει ενάντια σε αυτήν την συμφωνία. Ένα "ναι" αντίθετα ανοίγει τον δρόμο σε έναν κόσμο ψευδαισθήσεων"
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
1. Δήλωση Τσίπρα: Το γερμανικό Κοινοβούλιο έδωσε σήμερα, ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη.Χαιρετίζουμε την ψήφο των Γερμανών συναδέλφων μας ως πολιτική πράξη λογικής και δημοκρατίας. Ως πράξη επικύρωσης του διπλού σεβασμού που μας χαρακτηρίζει.
2. Από την κ.Ο του LINKE (οπορτουνιστικού αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) τελικά ψήφισαν 41 υπέρ της συμφωνίας, 3 κατά, 10 παρών και 10 απείχαν. Με την ενέργεια αυτή ουσιαστικά και το Λίνκε αποδέχεται ιδιωτικοποιήσεις, περικοπές κτλ 
http://www.welt.de/politik/deutschland/article137909660/Das-Elend-wird-weitergehen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.