Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Σταθερότητα και εθνική υπερηφάνεια...


Βαρουφάκης στο STERN (Φλεβάρης 2015):
What do you expect from Angela Merkel and Wolfgang Schäuble? 
Angela Merkel is by far the most astute politician in Europe. There is no doubt about it. And Wolfgang Schäuble, her Finance Minister, is perhaps the only European politician with intellectual substance. He's a genuine committed European and a deep down federalist.
Η Αγκελα Μέρκελ είναι μακράν η πιο οξύνους πολιτικός στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Και ο Σόιμπλε είναι ίσως ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός με πνευματική καλλιέργεια. Είναι ένας αληθινά Ευρωπαίος και βαθύς φεντεραλιστής

You once accused Angela Merkel of "magical thinking".
When was that?
Two years ago. 
Two years is a long time in European politics. (Περασμένα ξεχασμένα βρε αδελφέ)

Τσίπρας,  Μάιος 2014:
Σε ό, τι αφορά τις ευρωεκλογές, κάλεσμα στους πολίτες και ειδικά στη νέα γενιά να πάρουν την τύχη στα χέρια τους στις ευρωεκλογές επισημαίνοντας ότι η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ «θα χαρεί πολύ αν η Ν.Δ. έχει αντέξει» την προσεχή Κυριακή.
«Ή με μας ή με τους μερκελιστές», υπογραμμίζει, εκτιμώντας ότι η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία «παίζει χωρίς αντίπαλο» 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.