Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Άνοιξαν οι καλπες_ Επικοινωνία με ΚΚΕ στην Φλώρινα

Άνοιξαν στις 7 το πρωί οι κάλπες και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Για να ψηφίσουμε χρειάζεται αστυνομική ταυτότητα ή προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, μπορούμε να δείξουμε διαβατήριό, άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα γίνονται δεκτές και οι «κομμένες» ταυτότητες.
Όσοι δεν διαθέτουν κάποιο από τα παραπάνω επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, μπορούν να προσέρχονται στα αστυνομικά τμήματα που θα είναι ανοικτά για να εκδίδουν ταυτότητες. Επίσης ανοιχτές θα είναι και οι υπηρεσίες των δήμων προκειμένου να εκδίδουν το απαραίτητο πιστοποιητικό γέννησης, που θα αποστέλλεται μέσω fax στην αρμόδια υπηρεσία.
Ανάλογα με τον αριθμό των βουλευτών που εκλέγει η κάθε εκλογική περιφέρεια, βάζουμε από έναν μέχρι τέσσερις σταυρούς. Στην περιφέρεια Φλώρινας βάζουμε μέχρι 1σταυρό. 

Για οτιδηποτε προκύψει και αφορά στην διαδικασία - ψηφοδέλτια, παρατηρήσεις, απευθυνόμαστε στον εκλογικό αντιπρόσωπο του ΚΚΕ ή τηλεφωνούμε στο 2385028856

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.