Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Από το μπλογκ μας θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να ενημερώνουμε για την πορεία των αποτελεσμάτων στην Φλώρινα και συγκριτικά στοιχεία για την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ 

στο portal και το webradio του 902.gr για άμεση, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών.
Η ροή των ειδήσεων ξεκίνησε από τις 7 π.μ. με το άνοιγμα της κάλπης. Μόλις τελειώσει η ψηφοφορία, θα ξεκινήσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων.
  • Έγκαιρα και περισσότερα στοιχεία για την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ.
  • Συγκριτικά στοιχεία για την εκλογική δύναμη των κομμάτων.
  • Καταγραφή και σχολιασμό όλων των εξελίξεων που θα αναδείξουν οι κάλπες.
Και σε αυτές τις εκλογές, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, στη θέση της στήλης«Σημαντικά», στην αρχική σελίδα του portal, θα υπάρχουν αναλυτικοί πίνακες οι οποίοι θα ανανεώνονται αυτόματα και θα ενημερώνονται διαρκώς με νέα στοιχεία. Οι πίνακες θα εναλλάσσονται μεταξύ τους παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών σε όλη την Ελλάδα. Στην πρώτη καρτέλα θα υπάρχουν τα αποτελέσματα για την επικράτεια και στη δεύτερη καρτέλα αναλυτικά τα αποτελέσματα για κάθε εκλογική περιφέρεια σε ξεχωριστούς πίνακες.
Οι πίνακες θα ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, ενσωματώνοντας τη ροή των αποτελεσμάτων, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την περιφέρεια που σας ενδιαφέρει, είτε μετακινούμενοι από πίνακα σε πίνακα με το βελάκι πάνω δεξιά, είτε επιλέγοντας από λίστα στο κάτω δεξί σημείο του πίνακα.
Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, κάτω ακριβώς από την στήλη της Ροής Ειδήσεων («Τώρα»), θα υπάρχει μια διαδραστική στήλη, στην οποία με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την σελίδα του portal, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα, με τις λεπτομέρειες που παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών - αποτελέσματα σε δήμους, δημοτικές ενότητες κ.λπ. - την ώρα ακριβώς που δημοσιοποιούνται.
Παράλληλα, στο webradio από τις 19:00, όταν κλείσουν οι κάλπες, θα ξεκινήσει η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με συνεντεύξεις, συζητήσεις και αναλύσεις, ειδήσεις και ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.