Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε το γλέντι της Κ.Ο Φλώρινας του ΚΚΕ στο Αμμοχώρι

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αμμοχώρι Φλώρινας το γλέντι της Κ.Ο Φλώρινας του ΚΚΕ. Πολλοί φίλοι του Κόμματος μετείχαν σε ένα διάλειμμα διασκέδασης παίρνοντας δυνάμεις για την δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας μέχρι τις εκλογές.  

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΕ Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης. Ανάμεσα σε άλλα κάλεσε τον λαό, τους εργαζόμενους να μην υποταχθούν στο νέο δίπολο που στήνεται, του φόβου από την μία και του εμπορίου ελπίδας χωρίς αντίκρυσμα από την άλλη. 
Τόνισε: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι δεσμευμένοι στις πολιτικές του κεφαλαίου. Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ που δίνει συνεχώς εξετάσεις. Γι αυτό τελευταία άρχισε από τον ΣΥΡΙΖΑ η πιπίλα της "ανοχής". Ανοχή σε τι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; στην συνέχιση της ίδιας πολιτικής που τσακίζει τον λαό με λίγο διαφορετικό μείγμα; Δεν ψάχνουν για ανοχή ούτε για συμμετοχή! Για συνενόχους ψάχνουν αλλά δεν θα τους βρουν στο ΚΚΕ. 
Κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση και ισχυροποίηση του ΚΚΕ, της εργατικής αντιπολίτευσης,  ώστε να μπορούν να αποτραπούν άμεσα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος του λαού που ετοιμάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και οι "πρόθυμοι σύμμαχοί τους". Παραπέρα όμως για να μπουν τα θεμέλια ώστε ο λαός να διεκδικήσει ο ίδιος την πραγματική εξουσία για μια άλλη οικονομία με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, εργατικό έλεγχο, έξοδο από ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.