Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΝΠΔΔ του Δήμου Φλώρινας (Αίτηση της Λ.Σ. προς την Πρόεδρο του Δημοτ. Συμβουλίου)

ΠΡΟΣ
Την κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

ΑΙΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Κα Πρόεδρε,

            Εδώ και πάνω από δύο μήνες παραμένουν απλήρωτοι όλοι οι εργαζόμενοι του ΝΠΠΔ  Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, παραμένουν απλήρωτοι ενώ συνεχώς πληθαίνουν οι ανησυχίες ότι πρόκειται να επιβληθούν τροφεία σε παιδικούς σταθμούς στα πλαίσια της αδυναμίας του κράτους να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

            Επειδή το ζήτημα είναι εξαιρετικά επείγον καθώς πλέον οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης και κάλυψης των καθημερινών αναγκών τους αιτούμαστε, κατά την παρ 7, εδφ. 3 του άρθρου 67 Ν. 3852/2010, να συζητηθεί το θέμα προ ημερησίας διατάξεως κατά την συνεδρίαση της 18/7/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φλώρινας και να εκδοθεί απόφαση με το ακόλουθο περιεχόμενο:

            Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την άμεση πληρωμή μέχρι αύριο όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων στο Νομικό Πρόσωπο και να ληφθεί κάθε μέριμνα όσον αφορά στην στελέχωση και την κατανομή αρμοδιοτήτων κυρίως όμως την έγκαιρη εξασφάλιση των σχετικών πιστώσεων   ώστε να μην επαναληφθούν και στο μέλλον ανάλογα φαινόμενα. Το Δημοτικό Συμβούλιο εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία

            Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή του σε επιβολή τροφείων για την σίτιση των νηπίων. Επίσης σε οποιαδήποτε επιβολή τελών για την χρήση κοινωφελών εγκαταστάσεων από τους δημότες.

            Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει αντίθετο σε οποιαδήποτε συγχώνευση παιδικών σταθμών χωρίς αυστηρά και αποκλειστικά παιδαγωγικά κριτήρια και χωρίς να εξασφαλιστεί προηγουμένως η δωρεάν και ασφαλής μεταφορά των νηπίων.  

Φλώρινα, 18-7-2011
Με τιμή

Βασίλης Καραντζίδης
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.