Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Συμβασιούχοι Δήμου Φλώρινας

Συμβασιούχοι Δήμου Φλώρινας.


Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων όλης της Ελλάδας, με απεργία σήμερα Τετάρτη 21/06 και συμμετοχή στην Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 22/06 προχωρούν οι συμβασιούχοι του Δήμου Φλώρινας. 
Θυμίζουμε τα αιτήματά τους και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φλώρινας.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Α) Σταθερή και μόνιμη εργασία.
Β) Λήξη του καθεστώτος εργασιακής ομηρίας και ανασφάλειας.
Γ) Νομοθετική ρύθμιση για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με πλήρη μισθολογικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Δ) Καμιά απόλυση συμβασιούχου.
Ε) Έξοδος των επιχειρηματικών ομίλων από τις υπηρεσίες των δήμων.

Στ) Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.