Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Φλώρινας


Ανακοίνωση Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Φλώρινας


Οι συμβασιούχοι του Δήμου Φλώρινας στους τομείς Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοιμητηρίων συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο 21-22/6/2017. Επίσης, τις πρωινές ώρες της 22ας Ιουνίου θα προχωρήσουμε σε κατάληψη του χώρου του Αμαξοστασίου του Δήμου εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εν συνεχεία, οι συμβασιούχοι θα κατευθυνθούμε προς το κτίριο του Δημαρχείου με στόχο να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.

Φλώρινα, 21 Ιουνίου 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.