Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Με πρωτοφανή συμμετοχή το αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη - Φωτογραφίες και βίντεο




Πλημμύρισε η πλατεία Αριστοτέλους και οι γύρω δρόμοι από δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν στην μαζική αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση που διοργανώθηκα στα πλαίσια του Βαλκανικού αντιιμπεριαλιστικού 2ημέρου στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθησε πορεία προς το ΝΑΤΟικό στρατηγείο, με τα συνθήματα να αντηχούν σε όλη την πόλη.
Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με συναυλία στο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη ότι η τεράστια αυτή κινητοποίηση (σε όγκο και κυρίως σημασία" θάφτηκε από τα αστικά  ΜΜΕ. Η κρατική-κυβερνητική ΕΡΤ μάλιστα στο κεντρικό βραδινό Δελτίο "προτίμησε" να μεταδώσει (το πάντα ... επίκαιρο)  τρίλεπτο ρεπορτάζ για το ειδύλλιο Καρόλου- Καμίλα!!!!  



Η κεφαλή της πορείας έχει περάσει τον Λευκό Πύργο
ενώ η πλατεία Αριστοτέλους είναι ακόμα γεμάτη


Τα συνδικάτα από την Δυτ. Μακεδονία συγκροτούν το μπλοκ
στο Λιμάνι 

Το "καραβάκι του ΠΑΜΕ" τραβά τα βλέμματα 

μπροστά από το ΚΘΒΕ και το πανό του ΠΑΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.