Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στον συνοικισμό των Αναργύρων

Τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων στο Αμύνταιο Φλώρινας, ο οποίος έχει προληπτικά εκκενωθεί μετά την αποκόλληση τεράστιων εδαφικών μαζών που σημειώθηκαν στο Ορυχείο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ το πρωί του Σαββάτου 10 Ιούνη, επισκέφτηκε την Κυριακή 11 Ιούνη ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος. Στην περιοδεία συμμετείχαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Βήττας και Βασίλης Καραντζίδης, ενώ στη διάρκειά της έγινε συνάντηση με την Επιτροπή Κατοίκων του Οικισμού.
Στη συνάντηση, η Επιτροπή ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την αποκόλληση των εδαφικών μαζών στο ορυχείο και των ζημιών που υπέστη ο οικισμός (ρωγμές σπιτιών, δίκτυα ύδρευσης και ρεύματος, καθώς και οδικό δίκτυο).
Από την πλευρά του, ο Σάκης Βαρδαλής σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των κατοίκων στηρίζοντας τα αιτημάτων που διεκδικούν, ενώ υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει φέρει στη Βουλή το ζήτημα της μετεγκατάστασης των οικισμών στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και  Φλώρινας από την εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.