Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όλοι στην απεργία την Πέμπτη 27 Νοέμβρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜE. Φλώρινα, 11πμ στον πεζόδρομο

Η πανελλαδική - πανεργατική απεργία την Πέμπτη 27 Νοέμβρη μπορεί και πρέπει να δώσει απάντηση στα ήδη ανοιχτά, αλλά και στα νέα μέτωπα που δημιουργεί η επίθεση κυβέρνησης και ΕΕ σε βάρος εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με παράλληλο χτύπημα στη συνδικαλιστική δράση και την οργάνωση των εργαζομένων.
Το ΠΑΜΕ, οι ταξικές δυνάμεις όργωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα τους χώρους δουλειάς και με Γενικές Συνελεύσεις, εξορμήσεις και περιοδείες κάλεσαν τους εργαζόμενους «πιο αποφασιστικά, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουν την πάλη. Να σηκώσουν πιο ψηλά τη σημαία των αγώνων, της αντίστασης, των διεκδικήσεων», όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Κάλεσμα στους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, μαζί με τις οικογένειές τους να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια αφανισμού τους, συμμετέχοντας μαζικά στην πανελλαδική -πανεργατική απεργία με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα απευθύνει ηΠΑΣΥ(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στους επαγγελματοβιοτέχνες και τους αυτοαπασχολούμενους απευθύνει η ΠΑΣΕΒΕ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
«Τώρα χρειάζεται να μπουν όλοι στον αγώνα! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», τονίζει στο κάλεσμά του το ΜΑΣ(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Κάλεσμα στις γυναίκες να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία στις 27 Νοέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.