Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΣΕΕΝ και Π.Α.ΜΕ. – η φωνή του λαού στο συλλαλητήριο της Φλώρινας (φωτογραφίες και βίντεο)

Η δυναμική συμμετοχή του ΣΕΕΝ, του Σωματείου Ιδιωτικών και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας και του Π.Α.ΜΕ. στο Παλλαϊκό συλλαλητήριο μετέτρεψε το «μνημόσυνο στη μνήμη της ΔΕΗ» σε αγωνιστική συγκέντρωση με παλμό και διεκδικητικά αιτήματα. Αιτήματα για τα οποία παλεύει εδώ και χρόνια το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, αγώνας μακριά από αυταπάτες για γενικά και αόριστα δημόσια ΔΕΗ αλλά αγώνας για φτηνό ρεύμα στο λαό, για δημιουργία ενός Ενιαίου, αποκλειστικά δημόσιου Φορέα Ενέργειας, που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

. ΟΧΙ στην πώληση μονάδων και ορυχείων !
. ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Κοινωνικό αγαθό !
. ΔΕΗ - Λαϊκή περιουσία !

Εντυπωσιακή η απουσία του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας του οποίου η συμμετοχή περιορίστηκε στα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου και της γραμματείας του, ενώ δεν τόλμησε να απευθύνει ούτε χαιρετισμό ο βουλευτής συριζα του Νομού μας.  Ξεχώρισε η ομιλία του σ. Βασίλη Καραντζίδη που μίλησε στην συγκέντρωση ως Περιφερειακός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.