Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΕΕΝ και Π.Α.ΜΕ. καλούν σε συμμετοχή στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο

ΣΕΕΝ και Π.Α.ΜΕ. καλούν σε συμμετοχή στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που διοργανώνει την Δευτέρα 04 Δεκέμβρη 2017 το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία (πλ. Γεωργ. Μόδη) ώρα 14:30΄  ενάντια στην πώληση λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Π.Α.ΜΕ. και ΣΕΕΝ την Δευτέρα 04 Δεκέμβρη 2017, στο Νέο πάρκο (παλιό γήπεδο) απέναντι από το ΚΤΕΛ, στις 14:00΄.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ   
«Καλούμε τους εργαζόμενους να μη μείνουν αμέτοχοι μπροστά στις εξελίξεις, αλλά ούτε και να παρασυρθούν από τα στείρα "όχι στην πώληση" που ανέξοδα λένε βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και σωματεία για να εκτονώσουν την όποια αντίδραση θα δημιουργηθεί. Όλοι αυτοί που παρά τα κροκοδείλια δάκρυα έβαλαν το χεράκι τους όλα τα προηγούμενα χρόνια ψηφίζοντας την απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας, τη μετοχοποίηση της ΔΕΗ, τη διάλυση του Ασφαλιστικού της. Που καλλιεργούν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια μέσα στους χώρους εργασίας, τη λογική του μικρότερου κακού. Που διασπούν τους εργαζόμενους, καλλιεργώντας το διαίρει και βασίλευε. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί το συνέδριο (2014) της ΓΕΝΟΠ, που απέκλεισε από τις εργασίες του το ταξικό σωματείο ΣΕΕΕΝ, επειδή δέχεται στις γραμμές του εργαζόμενους που δουλεύουν στις εργολαβίες!» [απόσπασμα από την Ανακοίνωση – κάλεσμα του ΣΕΕΝ, 24-06-2914]

Καλούμε τους εργαζόμενους να παλέψουμε για να βάλουμε φρένο στη νέα επίθεση που δεχόμαστε συνολικά. Το ΣΕΕΝ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα για να είναι η Ενέργεια κοινωνικό αγαθό, για φθηνό ρεύμα στο λαό, για έναν ενιαίο κρατικό φορέα Ενέργειας που θα ικανοποιεί τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες!!!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Π.Α.ΜΕ. και ΣΕΕΝ την Δευτέρα 04 Δεκέμβρη 2017, στο Νέο πάρκο (παλιό γήπεδο) απέναντι από το ΚΤΕΛ, στις 2:00΄ μμ. !!!
Σωματείο Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.