Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Φλώρινα. Μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης η απεργιακή κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ
Μήνυμα κλιμάκωσης της πάλης η απεργιακή κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα.

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο παλμό πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας και η διαδήλωση που ακολούθησε.
Είχε προηγηθεί το «μπλοκάρισμα» της εισόδου του εργοστασίου της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Μελίτης από μέλη του ΣΕΕΝ και άλλων σωματείων που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. και κάλεσμα προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να συμμετάσχουν στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην Φλώρινα.

Ομιλήτρια στην συγκέντρωση ήταν η Γιώτα Τορλαχίδου μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών και Εμπορικών Υπαλλήλων Φλώρινας.


Οι εργαζόμενοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να πάρουν την υπόθεση της οργάνωσης της πάλης στα χέρια τους, κάνοντας στην άκρη συμβιβασμένες και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που δεν θέλουν αλλά ούτε έχουν προσανατολισμό να οργανώσουν κίνημα.



Η σημερινή απεργία και κινητοποίηση, η μάχη που δόθηκε από τα χαράματα στους χώρους δουλειάς, σε όλη την Ελλάδα, στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης των εργαζομένων στη βάρβαρη πραγματικότητα που βιώνουν, ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα. Ενάντια στην προσπάθεια κυβέρνησης - εργοδοσίας να χτυπήσουν το απεργιακό δικαίωμα. Μήνυμα αγώνα για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για ζωή με αξιοπρέπεια, για υπογραφή Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για 751 ευρώ κατώτερο μισθό, για κλαδικές συμβάσεις με αυξήσεις.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.