Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – Συγκέντρωση ενάντια στον αντι-συνδικαλιστικό νόμο

ΕΚΤΑΚΤΟ – Συγκέντρωση ενάντια στον αντι-συνδικαλιστικό νόμο για το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία !!! 
Σε συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της Φλώρινας καλεί αύριο Τρίτη 5 Δεκέμβρη το ΠΑΜΕ, εργαζόμενους και συνδικάτα ενάντια στην αθλιότητα της κυβέρνησης να καταθέσει νόμο για το χτύπημα στο δικαίωμα της απεργίας. 
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αναφέρει: 
«Οι δορυφόροι του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε σήμερα στην Βουλή, σαν το λαγό το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας, της ωμής παρέμβασης με νόμο στα συνδικάτα
Αίσχος!
Να πάρουν άμεση, μαχητική, αγωνιστική απάντηση!
Καλούμε τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο και μέσο να δώσουν μαχητικό παρόν!
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος να πάρουν τώρα μέτρα οργάνωσης και ενημέρωσης στην αρχή των βαρδιών, στα διαλείμματα. Να φτάσει παντού το κάλεσμα.
Κανείς να μη μείνει σπίτι!
Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
Κάτω τα χέρια από την απεργία!».
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 05-12-2017
ΩΡΑ 18:30
ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.