Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 9 - 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Μια μεγάλη πανεξόρμηση που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη, με την υποδοχή του νέου «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», προετοιμάζουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ βάζουν φιλόδοξα πλάνα, ώστε αυτή η «επίσημη πρώτη» καινούρια βδομαδιάτικη έκδοσης της εφημερίδας μας να σηματοδοτήσει μια συνολική αναβάθμιση, τόσο στη διακίνηση όσο και στην αξιοποίησή της. Οι ΚΟΒ του Κόμματος και οι ΟΒ της ΚΝΕ, οι οποίες ήδη εξορμούν με τον «Οδηγητή» του Δεκέμβρη με ενθαρρυντικά μέχρι τώρα αποτελέσματα, συζητούν επίσης με φίλους και οπαδούς του Κόμματος για να συμβάλλουν σε αυτήν τη μεγάλη μάχη.
Θυμίζουμε ότι από το  Σάββατο 9-12-2017 ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» αναβαθμίζεται και θα κυκλοφορεί σε νέα έκδοση, «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου». 
Θα εμπλουτιστεί σε περιεχόμενο και σελίδες, φτάνοντας τις 40, και θα διακινείται από το πρωί του Σαββάτου. Έτσι, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ θα μπορούν να οργανώνουν καλύτερα τη βδομαδιάτικη εξόρμηση, για να φτάνουν σε ακόμα περισσότερο εργατόκοσμο, σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.


Η προσπάθεια αυτή, για αύξηση της διακίνησης της εφημερίδας μας, αποτελεί συνέχεια μιας περιόδου, κατά την οποία με συγκεκριμένα μέτρα οι ΚΟ του ΚΚΕ κατάφεραν να σημειώσουν μια σχετική βελτίωση στην κυκλοφορία. Ανάμεσα σε άλλα, βοήθησε το γεγονός ότι οι Οργανώσεις πήραν πιο ουσιαστικά πάνω τους τη διακίνηση της εφημερίδας, οργανώνοντας την εξόρμηση από το απόγευμα του Σαββάτου. Στα στοιχεία που δημοσιεύσαμε προχτές στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» φαινόταν η συνολική του διακίνηση τις Κυριακές του Σεπτέμβρη και του Οκτώβρη: Για τον Σεπτέμβρη η κυκλοφορία κατά μέσο όρο ήταν 19.111 φύλλα και για τον Οκτώβρη 20.034 φύλλα.
Τώρα, θα δώσουμε ακόμα καλύτερα τη μάχη σε όλο το Κόμμα και την ΚΝΕ, για να κερδίσουμε νέους αναγνώστες, για να μπαίνει πιο αποφασιστικά ο «Ριζοσπάστης» στους τόπους δουλειάς, να διαβάζεται από ακόμα περισσότερους εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, νέους και νέες.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματός μας, η ακόμα καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση του «Ριζοσπάστη» είναι άλλο ένα στοίχημα που μπορεί και πρέπει να κερδηθεί από τους χιλιάδες κομμουνιστές, τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.