Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

25ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η κατασκήνωση (VIDEO )



Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους χιλιάδες κατασκηνωτές του 25ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, που από σήμερα Παρασκευή θα κατασκηνώσουν στο Βίτσι, τιμώντας τον ηρωικό Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Το Διήμερο θα κορυφωθεί την Κυριακή με μεγάλη συγκέντρωση στη Φλώρινα, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. (Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα).

Στις εκδηλώσεις του Διημέρου, θα παραβρεθεί και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Η κατασκήνωση στη θέση Βίγλα, 20 χλμ. από τη Φλώρινα και σε υψόμετρο 1.550 μέτρων, είναι έτοιμη και ήδη οι πρώτοι κατασκηνωτές από τις Οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας έχουν φτάσει.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

.
Στο χώρο του Διημέρου θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση με σπάνιο φωτογραφικό υλικό, χάρτες και ιστορικά στοιχεία για τις μεγάλες μάχες και συνολικά για τη δράση του ΔΣΕ στην περιοχή, στην οποία θα γίνονται ξεναγήσεις. Στις εκδηλώσεις του 25ου Διημέρου θα συμμετάσχουν μετά από πρόσκληση της ΚΝΕ και αντιπρόσωποι από την Ένωση Κομμουνιστικής Νεολαίας Γιουγκοσλαβίας (SKOJ) και το Μέτωπο Κομμουνιστικής Νεολαίας Ιταλίας (FGC). Επίσης, το δικό τους ιδιαίτερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα έχουν και οι κατασκηνωτές των μικρών ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.