Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αντιναζιστικό ανθολόγιο

Σχόλιο: Γιατί έχουν λυσσάξει ενάντια στο ΚΚΕ τα ναζιστόσκυλα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής;


Παρατηρούμε τελευταία μια αύξηση των χολερικών επιθέσεων της εγκληματικής-ναζιστικής συμμορίας ενάντια στο ΚΚΕ. Όχι πως υπήρξε στιγμή που τα φασιστικά καθίκια, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, δεν είχαν στο στόχαστρο το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα. Αλλά είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη, τα χρυσαυγιτοειδή ασχολούνται μέρα-νύχτα με το ΚΚΕ. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς τα βοθροσάϊτ τους (επίσημα και ανεπίσημα) στα οποία μία στις τέσσερις αναρτήσεις αφορά το ΚΚΕ, στο οποίο (σαν κλασσικοί γκεμπελίσκοι) επιτίθενται με χίλιες δυό χολερικές ηλιθιότητες βγαλμένες από τα έγκατα του ναζιστικού τους βούρκου. Τόσο το επίσημο σάιτ τους, όσο και η ανεπίσημη βοθροιστοσελίδα τους "εθνικισμός.net", ανεβάζουν κάθε λίγο και λιγάκι αναρτήσεις για το ΚΚΕ... Πρόσφατα μάλιστα, ο φυρερίσκος και κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Μιχαλολιάκος δεν ξέχασε να ρίξει το αντικομμουνιστικό του δηλητήριο εντός της Βουλής. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, βέβαια, για έναν φασίστα γκεμπελίσκο του είδους του.


Είναι σαφές πως:

Τα ναζιστόσκυλα της Χρυσής Αυγής εκτελούν το χρέος τους ως μακρύ χέρι του συστήματος. Σε μια περίοδο όπου το ΚΚΕ αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή λαϊκής αντιπολίτευσης (εντός και εκτός κοινοβουλίου), τα ναζιστικά πίτμπουλ έχουν ξαμοληθεί να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για χάρη των αφεντικών τους. Να σπιλώσουν με κάθε τρόπο, με κάθε λάσπη, το ΚΚΕ και την ιστορία του. Να επινοήσουν ψεύτικες ιστορίες για τα... "παλάτια του Περισσού", για τις δήθεν "μπίζνες με τον 902" και άλλα τινά. Άξιοι συνεχιστές του φασίστα Μανιαδάκη. 

Τα ναζιστόσκυλα της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν βρίσκουν ούτε λέξη να πουν για τα πραγματικά προβλήματα του λαού, αναλώνονται σε αντικομμουνισμό και στα κλασσικά ρατσιστικά ρεσιτάλ τους. Πρόβλημα τους δεν είναι το μεγάλο κεφάλαιο (που το υπηρετούν), αλλά το ΚΚΕ και οι πρόσφυγες. Είναι τόσο... "ανθρωπιστές" οι χρυσαυγίτες που στο δράμα χιλιάδων προσφύγων, στο δράμα χιλιάδων παιδιών που πνίγονται καθημερινά στα νερά του Αιγαίου, απαντούν με ρατσιστικά, ξενοφοβικά τσιτάτα. Φυσικά, τα ναζιστικά ερπετοειδή της Χρυσής Αυγής έχουν τόση σχέση με τον ανθρωπισμό όση είχε ο ιδεολογικός τους πατέρας, ο Χίτλερ, όταν εξόντωνε 6 εκατομμύρια ανθρώπους στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου.

Τα ναζιστόσκυλα της Χρυσής Αυγής ενοχλούνται βαθιά από τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες χρηματοδοτήσεις της εγκληματικής τους οργάνωσης με το μεγάλο κεφάλαιο και τον υπόκοσμο. Έτσι, προσπαθούν να στρέψουν την συζήτηση αλλού, ψέγοντας το ΚΚΕ για τα οικονομικά του. Νομίζουν πως ξεχνάμε ότι:

1. Η Χρυσή Αυγή έχει πάρε-δώσε με το εφοπλιστικό κεφάλαιο και γι' αυτό αγωνίζεται λυσσασμένα ενάντια στο εργατικό κίνημα στο Πέραμα, ενάντια στους ναυτεργάτες και το ΠΑΜΕ.

2. Ο ίδιος ο αρχιτραμπούκος, νταβατζής χρυσαυγίτης Γ.Λαγός έχει παραδεχθεί on camera ότι είχε συνομιλίες με ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ στη Ναυπ. Ζώνη Περάματος.

3. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπόγειες οικονομικές σχέσεις και πάρε-δώσε της Χρυσής Αυγής με τον υπόκοσμο (βλέπε Αττικοί Φούρνοι, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο ναρκωτικών κλπ). Ποιούς νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι χρυσαυγίτες μπράβοι και νταβατζήδες; 

4. Πριν από λίγα χρόνια - πριν το 2012 συγκεκριμένα- η Χρυσή Αυγή ήταν μια περιθωριακή ναζιστική οργάνωση και τώρα έχει γραφεία σχεδόν σε κάθε πόλη, εφημερίδες (Χρυσή Αυγή, Εμπρός κλπ.), φασιστοσάϊτ και πάει λέγοντας. Πρέπει να είναι κάποιος πιο βλάκας και απ' τον βουλευτή Καιάδα για να πιστέψει ότι όλα αυτά έγιναν απ' τις... συνδρομές των μελών της ναζιστικής συμμορίας. 


Η Χρυσή Αυγή φοράει ψεύτικη, αντιμνημονιακή μάσκα. Στην πραγματικότητα είναι ταυτισμένη με τα αντιλαϊκά μέτρα, ειναι σάρκα από την σάρκα του συστήματος που δήθεν πολεμά. Και ως προπετασμα καπνού, για να ξεγελάσει τα κορόϊδα των μικροαστικών στρωμάτων που ακόμη την στηρίζουν, πετάει που και που κανένα όνομα επιχειρηματία (π.χ. Μπόμπολας, Κυριακού, Κόκκαλης κλπ). Σώπα ρε χρυσαυγίτη, τα έβαλες με το Κεφάλαιο τώρα! Τους έκανες τη μούρη κρέας! Ονόματα επιχειρηματιών λέει για ξεκάρφωμα και ο Λεβέντης, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο συστημικό και μνημονιακό. 

Εχθρός της Χρυσής Αυγής ήταν, είναι και θα είναι το εργατικό-λαϊκό κίνημα. Αυτό φοβάται και αυτό πολεμά με λύσσα. Γι' αυτό χτυπάει το ΚΚΕ. Γι' αυτό χύνει χολερικό δηλητήριο ενάντια στο ΚΚΕ μέσα από τα έντυπα και διαδικτυακά μέσα που διαθέτει. Μόνο που ξεχνάνε κάτι τα ναζιστικά ερπετά του χρυσαυγίτικου συρφερτού εκεί στο "Εθνικισμός.net", το "Εμπρός", το "Μακελειό", τον "Στόχο" και τα λοιπά βοθροσάιτ: Πως το ΚΚΕ δε λύγισε ποτέ, όσο κι' αν το χτύπησαν στα 97 χρόνια της ηρωϊκής του πορείας. Και το χτύπησαν αντίπαλοι κατά πολύ ισχυρότεροι της χρυσαυγίτικης συμμορίας.

Γι' αυτό, ναζιστικά μαντρόσκυλα, ματαιοπονείτε. Άξιος ο μισθός σας, σαν καλά τσιράκια του συστήματος, αλλά άδικος θα πάει ο κόπος σας...   
ΠΗΓΗ: http://revol-now.blogspot.gr/2015/11/blog-post_90.html
......................................................................................................... /// .

Χρυσαυγίτες: Αθεράπευτα εχθροί των μαθητών και των αγώνων τους

Ενοχλήθηκαν τα χρυσαύγουλα από τους χιλιάδες μαθητές που κατέβηκαν στους δρόμους τη Δευτέρα. Αυτό το απέδειξαν με πολλούς τρόπους:
-- Χρυσαυγίτες γονείς και μικρά χρασαυγιτάκια έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βάλουν εμπόδια στις κινητοποιήσεις - χέρι χέρι με διευθυντές που τρομοκρατούσαν... Μάταιος ο κόπος τους. Τζάμπα πήγαν οι κραυγές τους...
-- Πριν από το συλλαλητήριο προσπάθησαν μέσω internet να παρουσιάσουν ότι τα συλλαλητήρια δε θα γίνουν. Μάταιος ο κόπος τους. Κατά χιλιάδες οι μαθητές συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις...

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή είναι εχθρός των μαθητών και των αγώνων τους, των δίκαιων αιτημάτων τους. Αυτό αποδεικνύουν κάθε μέρα. Την ώρα που τα προβλήματα στα σχολεία διογκώνονται οι φασίστες επιτίθενται στους μαθητές που αγωνίζονται. Δείχνουν και ποιον πραγματικά υπηρετούν και σε ποιους προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες...
ΥΓ: Αν «η νεολαία μόλις ακούει ΚΝΕ κάνει πέρα», όπως λένε, τότε γιατί ασχολούνται; Τους προτείνουμε να προμηθευτούν ξιδάκι. Μπόλικο και για τις επόμενες φορές...


ΠΗΓΗ: Ριζοσπάστης


................................................................................................................. /// .

Μίλησε ο χιτλερίσκος! Εμετικό παραλήρημα του αρχιφασίστα Μιχαλολιάκου ενάντια στο ΚΚΕ.



Σε ένα εμετικό παραλήρημα κατά του ΚΚΕ, των μεταναστών και των προσφύγων επιδόθηκε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ναζιστικού, εγκληματικού μορφώματος.
Καταφεύγοντας στον πρωτόγονο αντικομμουνισμό της περιόδου του μετεμφυλιακού αστικού κράτους, κατηγόρησε το ΚΚΕ για ...προδοσία, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την ιδιότητα των πολιτικών και ιδεολογικών απογόνων των ναζί και των ντόπιων συνεργατών τους.

Στο παραλήρημα κατά του ΚΚΕ χρησιμοποίησε φράσεις όπως «κόμμα του εγκλήματος», την ώρα που η Χρυσή Αυγή δικάζεται για την εγκληματική της δράση που πηγάζει από το ναζιστικό της χαρακτήρα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκδηλώσει το μίσος του για την ταξική πάλη και το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος, χαρακτηρίζοντάς το «εγκληματικό καθεστώς».
Ο Ν. Μιχαλολιάκος, που μόλις πρόσφατα καμάρωνε ότι η Χρυσή Αυγή «είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945», αυτή τη φορά ισχυρίστηκε ότι δεν είναι νεοναζί, ούτε φασίστες και ότι αν ζούσαν το '40 θα πολεμούσαν εναντίον των Ιταλών και Γερμανών ναζί, δηλαδή των πολιτικών προγόνων τους! Και όλα αυτά όταν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής ποζάρουν με καμάρι στο φωτογραφικό φακό με τα ναζιστικά σύμβολα. Η Ιστορία βεβαίως έχει ήδη γράψει με ανεξίτηλο μελάνι την προσφορά του ΚΚΕ και των κομμουνιστών στον αγώνα κατά των χιτλερικών - φασιστικών ορδών, όπως έχει γράψει και τον αντιλαϊκό ρόλο των ιδεολογικών προγόνων της ΧΑ, όπως του δικτάτορα Ι. Μεταξά, που επιχείρησε να «ξεπλύνει» ο Μιχαλολιάκος. 
Ούτε κουβέντα για τα αφεντικά του
Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής ήταν «λαλίστατος» κατά του ΚΚΕ, αλλά τήρησε εκκωφαντική σιωπή για τις αιτίες που προκαλούν τα βάσανα του λαού, για το σύστημα της εκμετάλλευσης, το κεφάλαιο, τον ιμπεριαλισμό.
Με μένος επιτέθηκε κατά μεταναστών και προσφύγων. Έτσι, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο μίλησε για αφελληνισμό της χώρας και κάλεσε το λαό να στραφεί εναντίον όσων ο ιμπεριαλισμός ξεριζώνει με τους πολέμους και τις επεμβάσεις. «Εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έρχονται στην πατρίδα μας και κανείς δεν λέει λέξη, η Χρυσή Αυγή λέει ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δεν πρέπει να γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα (...) καταλύεται το σύμπαν (...) η πατρίδα χάνεται», ήταν μερικά μόνο από τα εμετικά που ξεστόμισε.
Σχόλιο του ΚΚΕ
Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο:
«Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σήμερα σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού.
Σε μια περίοδο που το ΚΚΕ βρίσκεται επικεφαλής στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στη συνολική χρεοκοπία του λαού μας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ειδικά η επίθεση στο ΚΚΕ δείχνει ποια ταξικά συμφέροντα υπηρετεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της».
ΠΗΓΗ: www.902.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.