Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των σωματείων στην Φλώρινα 12 Νοέμβρη

Σωματείο Εμπορικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας 

12 Νοέμβρη Απεργούμε!
Όλοι μια γροθιά!
Όλοι στο δρόμο του  αγώνα!

Το σωματείο εμπορικών ιδιωτικών υπαλλήλων και υπαλλήλων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών συμμετέχει στην Πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο, όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, να δώσουν το δυναμικό παρόν.  Να είναι αυτή η απάντηση των εργαζομένων στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης, να είναι η μέρα αντεπίθεσης απέναντι στο νέο μνημόνιο. Η συγκυβέρνηση επιβάλλει νέους φόρους, διαλύει το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό, καταπατά και τα τελευταία εργατικά δικαιώματα. Μοναδικός σκοπός τους είναι να υλοποιήσουν όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος για εμάς, 40 χρόνια εργασίας και σύνταξη στα 67 για όλους, απολύσεις στο δημόσιο και νέο μισθολόγιο προσαρμοσμένο στα 586 ευρώ του ιδιωτικού τομέα. Μας υπόσχονται ανάπτυξη, αλλά το μόνο που μας περιμένει είναι μεγαλύτερη φτώχεια και ανεργία, η μόνη ανάπτυξη που θα φέρουν, θα είναι για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική.
Να μην δεχτούμε να ζήσουμε σαν σκλάβοι. Να ανατρέψουμε την πολιτική τους, με ταξικά συνδικάτα σε όλους τους χώρους δουλειάς. Με αλληλεγγύη σε όλους τους κλάδους  και σε κάθε γειτονιά. Με συσπείρωση γύρω από το ΠΑΜΕ να φτιάξουμε την κοινωνική συμμαχία που θα ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης , των μονοπωλίων και της ΕΕ.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ

 ΠΑΜΕ

την Πέμπτη 12/11/2015, στις 10:30΄ π.μ.,

στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.