Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Mε μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αμύνταιο


Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Ξενοδοχείου "ΑΤΕΡΟΝ" στο Αμύνταιο κατά την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο Αμυνταίου και Π.Ε Φλώρινας.

Την κεντρική παρουσίαση - ομιλία πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου Μαρία Βογιατζή ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης.

Η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί τον συνδυασμό των ανθρώπων του μόχθου και της δουλειάς και όχι των συμφερόντων και των εργολάβων. Ανέπτυξε την πρόταση του συνδυασμού για την μάχη ενάντια στην ανεργία, την αξιοποίηση του δημοσίου πλούτου και την εκτέλεση έργων με γνώμονα την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ιδιαίτερη αναφορά στους παλαίμαχους αγωνιστές, κομμουνιστές, Τραϊανό Χατζή και Βαγγέλη Στάιο που προσέφεραν όλη την ζωή τους στην πάλη και βρίσκονται για μια ακόμα φορά μπροστάρηδες και σε αυτήν την μάχη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.