Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Βίντεο. Απόσπασμα από συνέντευξη τύπου της Ε.Π Δ Μακεδονίας ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπα στην Κοζάνη
Ομιλία: Πεζόδρομος Κοζάνης την Πέμπτη 27 Απρίλη 2017 και ώρα 19:30
Αναχώρηση από Φλώρινα: ώρα 17:00 από νέο Πάρκο (ΚΤΕΛ)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος, με θέμα «Οι εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας και η πρόταση του ΚΚΕ για Ενέργεια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών».

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απρίλη και ώρα 19.30 στον πεζόδρομο της Κοζάνης.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής του λαού της περιοχής στη συγκέντρωση, προγραμματίζεται μετακίνηση με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν: Πτολεμαΐδα, από το δημαρχείο (6 μ.μ.), Σιάτιστα, από την πλατεία Γεράνειας (6 μ.μ.), Γρεβενά, από την πλατεία Λαχαναγοράς (6 μ.μ.), Φλώρινα, από τα ΚΤΕΛ (5 μ.μ.), Καστοριά, απέναντι από τον παλιό «Μασούτη» (5 μ.μ.).
Η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2, την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 10.45 π.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.