Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Φλώρινας - Εργατικό Κέντρο 18:30

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Ν. Φλώρινας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση το Σάββατο στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας με θέμα «ιμπεριαλιστικός πόλεμος και προσφυγικό". Θα υπάρξει ομιλία και συζήτηση. Μετά το τέλος της ομιλίας θα προβληθεί η ταινία «Αποκάλυψη τώρα«.
Καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου αλλά και όλες/όλους τους εργαζόμενες/ους της πόλης να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Εν όψει της Πρωτομαγιάς, το σωματείο μας παίρνει πρωτοβουλίες για την οργάνωση της απεργίας, με εξορμήσεις, περιοδείες σε τόπους δουλειάς, συσκέψεις,  για την συσπείρωση των εργαζομένων απέναντι στα νέα αντεργατικά μέτρα που έρχονται.
Η συμμετοχή στην δράση όλων των εργαζόμενων είναι απαραίτητη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.