Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 04-9-2018)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΤ ... και μη χειρότερα !

Και εις ανώτερα...
Φαίνεται πως εκεί στην ΕΡΤ, την κρατική τηλεόραση, ο τρόπος που αντιλαμβάνονται - με τα δικά τους κριτήρια - την περιβόητη «πολυφωνία», είναι ιδιαίτερος. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι η βραδινή ζώνη έχει κατοχυρωθεί αποκλειστικά για την προβολή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οπως έγινε προχτές το βράδυ, σε εκπομπή με θέμα την εξωτερική πολιτική, έτσι και πολλές άλλες φορές, το πάνελ είναι αμιγώς μονοκομματικό κυβερνητικό ή δικομματικό. Μάλλον, εκεί στην ΕΡΤ υπάρχει ένας φόβος, μία διστακτικότητα, μην τυχόν και κληθεί το ΚΚΕ και πει κάτι για το ΝΑΤΟ ή σε άλλες περιπτώσεις μην αποκαλύψει την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική που υλοποιείται σε συμφωνία με τους εταίρους της κυβέρνησης σε ΕΕ και ΗΠΑ. Και, βέβαια, έχει περιοριστεί η παρουσία των μικρότερων κομμάτων στα πάνελ των πρωινών εκπομπών, με αποτέλεσμα να ενισχύεται ο δικομματισμός. Για άλλη μια φορά, αυτό που ταιριάζει στην ΕΡΤ είναι το: «Και εις ανώτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.