Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο μάχης του ΚΚΕ στην ΠΕ Φλώρινας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε. Φλώρινας ΚΚΕΣε συνέντευξη τύπου που έδωσε χτες  η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ, στην Οδό Ονείρων, παρουσιάστηκε το νέο ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. στην Π.Ε. Φλώρινας για τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

οι σύντροφοι που απαρτίζουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο είναι: 

Βογιατζής Εμμανουήλ του Αναστασίου, 55 χρονών, συνταξιούχος ΔΕΗ, Μέλος της ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ


Καραντζίδης Βασίλειος του Σταύρου, 41 χρονών, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, με το Συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Πελοπίδας Κλήμης του Χρήστου, 32 χρονών, γυμναστής


Τορλαχίδου Παναγιώτα (Γιώτα) του Μιχαήλ, 42 χρονών, Ιδιωτική υπάλληλος, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.