Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Δημήτρης Κουτσούμπας,συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό, με το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».
Στη συνάντηση συμμετείχαν οΓιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και η Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Διατμηματικής της ΚΕ του ΚΚΕ για την Τοπική Διοίκηση.
Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον Δ. Κουτσούμπα την οργή και αγανάκτησή τους για το συνεχιζόμενο εμπαιγμό από όλες τις κυβερνήσεις, που παρά τις όποιες υποσχέσεις διατηρούν την ομηρία τους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και ζήτησαν, ενόψει της λήξης της σύμβασής τους στις 31/12/2015, τη συμπαράσταση και τη λήψη πρωτοβουλιών από το ΚΚΕ, προκειμένου μετά από 13 χρόνια να μονιμοποιηθούν και να ενταχθούν σε αντίστοιχες υπηρεσίες των δήμων.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετέφερε τη στήριξη του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ, εντός και εκτός Βουλής, για τη μονιμοποίηση των εργαζομένων, την παραπέρα στελέχωση και διεύρυνση όλων των κοινωνικών δομών. Σημείωσε ακόμα την ανάγκη συμπόρευσής τους με το εργατικό - λαϊκό κίνημα, με τους μαζικούς φορείς, προκειμένου να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας των εργαζομένων.
Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επανέλαβε στους εργαζόμενους τη θέση του ΚΚΕ ότι στο πλαίσιο αυτού του δρόμου ανάπτυξης, της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η μόνιμη και σταθερή δουλειά για τους εργαζόμενους και τη νεολαία και τους κάλεσε να ενισχύσουν τους αγώνες και το ΚΚΕ στις εκλογές, γιατί υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.