Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 27-5-2017)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή

Βαριά τραυματίας εργολαβικός εργαζόμενος

Βαριά τραυματίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας νοσηλεύεται 38χρονος που τραυματίστηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το πρωί στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή Κοζάνης.
Ο 38χρονος απασχολείται στις εργολαβίες που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ. Στις 11.30 το πρωί, άγνωστο για ποιο λόγο, οδηγούσε το φορτηγό με την καρότσα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ταινιόδρομο και να ανατραπεί το όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά ο ίδιος.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι και αυτό το εργατικό ατύχημα είναι αποτέλεσμα της απίστευτης εντατικοποίησης και των άθλιων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας που επικρατεί στις εργολαβίες της ΔΕΗ, στο κυνήγι του κέρδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.