Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Παρουσίαση Βιβλίου από την Τ.Ε Φλώρινας του ΚΚΕ (και ένα σχόλιο δικό μας)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
      Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (1 Νοέμβρη 1944) και την αντίσταση του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό, σας προσκαλεί, την Τετάρτη 29 Οκτώβρη 2014, στις 6:30΄ μ.μ., στην «Οδό Ονείρων», σε ανοιχτή εκδήλωση, όπου θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», που εκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής.

     Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 

Σχόλιο: Έχετε αναρωτηθεί γιατί σχεδόν ποτέ και πουθενά το επίσημο κράτος δεν εορτάζει την απελευθέρωση πόλεων από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές; Τι θέλουν να σβήσουν από την συλλογική μνήμη και την λαϊκή συνείδηση; Η απάντηση σε επόμενη ανάρτηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.