Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Αντίσταση τώρα» του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών. Συμμετοχή και συνέντευξη της φοιτήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, Έφης Μπαντάζου (βίντεο)

Έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής τα εγκαίνια τηςέκθεσης σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας με τίτλο «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», που στόχο έχει «να αναδειχθεί ο σημερινός προβληματισμός των εικαστικών για την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (ΕΕΤΕ).
Ανοίγοντας την αυλαία της έκθεσης, η πρόεδρος του ΕΕΤΕ Εύα Μελά μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει «αντίσταση τώρα» σε αυτό που ζει η πλειοψηφία των εργαζομένων, αντίσταση στη φτώχεια, την αποξένωση. 
Η έκθεση διοργανώνεται μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλους τους εικαστικούς - μέλη του ΕΕΤΕ και επιλογή από την Επιτροπή Κρίσεων του ΕΕΤΕ. Συμμετέχουν 175 καλλιτέχνες.
Μετά από πρόσκληση του ΕΕΤΕ στις Σχολές Καλών Τεχνών, στην έκθεση συμμετέχει από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας η σπουδάστρια Έφη Μπαντάζου, που δούλεψε σειρά έργων με θέμα «Το Αντάρτικο στην Ήπειρο». 

Η έκθεση φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη (κτίριο Α. Γερμανικού και Μυλλέρου, Μεταξουργείο). Θα λειτουργεί έως τις 30 του Νοέμβρη (Τρίτη 10 π.μ. - 9 μ.μ., Τετάρτη - Σαββάτο 10 π.μ. - 7 μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. - 1 μ.μ., Δευτέρα κλειστά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.