Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.ΜΕ – ΟΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ




Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Εργαζόμενοι στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου

Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του συλλόγου για νέο Δ.Σ. και αντιπροσώπους στην
ΠΟΕ-ΟΤΑ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ-ΟΤΑ)

Δίνουμε τέλος στην αποδιοργάνωση και την ηττοπάθεια

Παλεύουμε για αγωνιστικούς Συλλόγους, παρόντες στις διεκδικήσεις των συναδέλφων

Για μια Ομοσπονδία που θα αντιστέκεται και δεν θα βάζει πλάτη στον Καλλικράτη, στο «κούρεμα» των ταμείων, στις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις, που δεν θα χωρίζει τους συναδέλφους ανάλογα με την σύμβαση εργασίας τους.


ΔΕΧΌΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
·        Μείωσαν τους πραγματικούς μισθούς μας στο 50% και υπόσχονται κατάργηση του επιδόματος παραμεθορίου. Συνδέουν τις ωριμάνσεις με την αποδοτικότητα.
·        Το δικαίωμα στην Υγεία με την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ, μετατράπηκε σε ένα ελάχιστο πακέτο παροχών. Ένα προμελετημένο έγκλημα εις βάρος της υγείας του συνόλου των εργαζομένων, για να εξασφαλίσουν κέρδη οι ιδιωτικές επιχειρήσεις Υγείας και Φαρμάκου.
·        Το κούρεμα των ασφαλιστικών μας Ταμείων θα μειώσει παραπέρα τις συντάξεις. Το εφάπαξ καταργείται σταδιακά.
·        Μέσα στο επόμενο διάστημα, με τη διαδικασία αξιολόγησης των οργανικών μονάδων των ΟΤΑ και του προσωπικού τους, αναμένεται πραγματική σφαγή. Στόχος τους αρχικά η μείωση των κρατικών δομών κατά 30%. Όλοι οι συνάδελφοι κινδυνεύουν με απόλυση
·        Η κατάργηση όλων των κενών οργανικών θέσεων, κατεδαφίζει τις δομές και τις οδηγεί σταδιακά στην υπολειτουργία, την απαξίωση και τέλος στην ιδιωτικοποίηση. Υπηρεσίες καθαριότητας, ΚΕΠ, παιδικοί σταθμοί είναι στην πρώτη σειρά για να δοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα.
·        Για το επίδομα για τα ΒΑΕ, εκτός του ότι αποκλείονται πάρα πολλές ειδικότητες, θα αρχίσει καταβάλλεται από την 1η Μαΐου 2012. Παλεύουμε για την άμεση αναδρομική καταβολή του.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πρώτοι υποψήφιοι για ΔΣ και ΠΟΕ – ΟΤΑ

Μάλαμα ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Λάζαρος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Δημήτρης ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Βαγγέλης ΣΕΖΙΟΣ
Ηλίας ΣΩΤΗΡΑΣ
Αθηνά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.