Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ. Ενόψει της επετείου της Οκτωβριανής Επανάστασης - Παράθεση ερευνών κοινής γνώμης για το πώς βλέπουν σήμερα οι πολίτες των τ. σοσιαλιστικών χωρών την περίοδο του σοσιαλισμού (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - updated 17-4-2019)

ΛΕΝΙΝ: Λοιπόν πώς τα περνάτε στον Καπιταλισμό; Αφιερωμένο στην τεράστια παρακαταθήκη της Οκτωβριανής Επανάστασης παρουσιάζουμε έρευνες...

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού! Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Βρε βρε ...και στην Καπιτα-ληστικη Γερμανια υπαρχει διαφθορα ! ΠΟΙΟΣ να το πιστεψει !!!



250 δις ευρώ το χρόνο το κόστος από τη διαφθορά στη Γερμανία







Αυξάνονται τα κρούσματα διαφθοράς στη Γερμανία


Μπορεί οι Γερμανοί φίλοι και εταίροι μας να αναφέρονται σε κάθε ευκαιρία στα κρούσματα διαφθοράς που ταλανίζουν την Ελλάδα και γενικότερα τις χώρες του Νότου, αλλά ως φαίνεται δεν έχουν φροντίσει πρώτα να καθαρίσουν τα του οίκου τους!

Και μπορεί ο χερ Ράιχενμπαχ να μας κουνάει απειλητικά το δάκτυλο και να ετοιμάζει … απόβαση ξένων εφοριακών, ακόμα και … αστυνομικών, για να βάλουν μια τάξη στην Ελλάδα,
στην οικονομία και στην κοινωνία μας, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να μελετήσει την έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο Johannes Kepler, σύμφωνα με την οποία το γερμανικό Δημόσιο θα χάσει μέσα στο 2012 περί τα 250 δισ. ευρώ από κρούσματα διαφθοράς αξιωματούχων του!

Η έρευνα του πανεπιστημίου στηρίχθηκε σε στοιχεία της Διεθνούς Διαφάνειας, όπου επισημαίνεται μεν ότι η Γερμανία βρίσκεται στην 14η θέση στην σχετική κατάταξη των χωρών με την λιγότερη διαφθορά, αλλά η εικόνα της φέτος είναι μακράν η χειρότερη από το 1995!

Την έρευνα φιλοξενεί σε σημερινό δημοσίευμα της η Die Welt που χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι «οι δωροδοκίες και οι «χάρες» ανάμεσα σε αξιωματούχους του Δημοσίου και στελέχη του ιδιωτικού τομέα στην Γερμανία βρίσκονται σε χειρότερο επίπεδο και από το 1995, όταν το σχετικό κόστος είχε υπολογιστεί στα 220 δισ. ευρώ»…

Πηγή

Ο κ. Ράιχενμπαχ και το επιτελείο των εφοριακών του θα έπρεπε ν' ασχοληθούν με το συμμάζεμα του γερμανικού κράτους. (Πηγή)
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΟΣΑ η Ελλάδα έχει φοροδιαφυγή 25% και η Γερμανία το διόλου ευκαταφρόνητο 15%.(Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog μας δεν έχει ούτε ειδησεογραφικό χαρακτήρα ούτε έχει θέση ενός φόρουμ.

Δοκιμαστικά ενεργοποιούμε την χρήση σχολίων. Αυτά όμως θα δημοσιεύονται ΜΟΝΟ εφόσον έχουν συμπληρωματικό χαρακτήρα σε σχέση με τις αναρτήσεις, όσα δηλαδή προσφέρουν κάποια επιπλέον συγκεκριμένη πληροφορία (άντε τις πρώτες μέρες μπορεί να κάνουμε μια εξαίρεση).
Γι αυτό είναι πιθανόν πολλοί φίλοι ή "φίλοι" να μην βλέπουν το σχόλιό τους δημοσιευμένο.
Αυτονόητα ΔΕΝ θα δημοσιεύονται απρεπή σχόλια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, των μαζικών φορέων, των ταξικών σωματείων είναι διαρκώς παρόντα στην κοινωνία και μπορεί εύκολα να τους συναντήσετε. Όποια συζήτηση, απορία, διαφωνία καλό θα είναι να εκφράζεται δια ζώσης.